DELICIOS MAR

Receptes i històries del Mediterrani

Autor: ENRIC HERCE

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

DELICIOS MAR

DELICIOS MAR

19,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/01/2023
Colección:
Sensacions
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos …

EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres animals i plantes amb els quals podrem elaborar la més variada i suggestiva cuina. En aquest llibre, el xef Enric Herce, que durant quasi cinquanta anys ha tingut les seves cuines tocant al mar, us proposa una travessia marina en què gaudireu descobrint quins són i com són tots aquests peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la nostra cuina. A més, us ofereix més de cinquanta delicioses receptes perquè les feu a casa amb tota facilitat.
Leer más

Más libros de ENRIC HERCE

  • DELICIOSO MAR

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    DELICIOSO MAR

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • L'ODISSEA CULINÀRIA

    NO DISPONIBLE

    L'ODISSEA CULINÀRIA

    29,00€ IVA INCLUIDO

  • Mar i muntanya

    NO DISPONIBLE

    Mar i muntanya

    19,00€ IVA INCLUIDO

  • BENVOLGUT JAUME

    NO DISPONIBLE

    BENVOLGUT JAUME

    19,50€ IVA INCLUIDO

  • ESTACION NIEBLA

    NO DISPONIBLE

    ESTACION NIEBLA

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • SOFREGIT

    NO DISPONIBLE

    SOFREGIT

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

DELICIOS MAR

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-219-3
EAN:
9788413562193
Nº páginas:
168
Colección:
Sensacions
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
ENRIC HERCE és un xef hereu d'una saga de cuiners. Amb un cap extraordinàriament ben ordenat i una imaginació desbordant, escriu, pensa, cuina i realitza un món culinari propi, que forma part d'una forma d'entendre la vida com només l'entenen aquells cuiners que ho són abans que res i pel seu constant treball en la divulgació, exaltació i promoció de la cuina gironina en general i empordanesa en particular. Es dona a conèixer a través del col·lectiu Cuina de l'Empordanet per mitjà de la seva tasca culinària, actualment al restaurant Aurum del Sallés Hotel Cala del Pi a Platja d'Aro, i també des de les planes gastronòmiques d'alguna de les més prestigioses publicacions especialitzades, com _Club de Gourmets_, _Restauradores_, _Vivir el Vino_, _Comer y Beber_, _Sobremesa_ i _Gidona_, entre d'altres. Tot això l'ha convertit en un personatge fonamental en el firmament gastronòmic de Girona. És un home polifacètic, com n'hi ha pocs, que és, a més a més, un excel·lent fotògraf, dibuixant i artista gràfic, eines que usa amb gran habilitat per a la creació d'un món visual que serveixi d'escenari per mostrar el millor de la cuina del país. L'any 1992 publica el llibre _Cómo sobrevivir en los restaurantes y disfrutar en el intento_, un assaig carregat de sentit de l'humor on descriu les interioritats dels restaurants, i, l'any 2000, _Girona, cuina a cuina_, que obté el prestigiós guardó de millor llibre de cuina escrit en català al Gourmand World Cookbook Awards. L'any 2016 publica _Un any a la cuina_, amb una edició de luxe il·lustrada amb les seves pròpies fotografies i amb un pròleg de Jaume Fàbrega. Finalment, el 2019, treu a la llum el seu últim llibre: _L'Odissea culinària, viatges gastronòmics per la Mediterrània_, editat per Viena Edicions i escrit a quatre mans amb Jaume Fàbrega. Finalment, l'any 2020 publica en aquesta mateixa col·lecció _Sofregit: 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana_.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar