DELICIOS MAR
Receptes i històries del Mediterrani
Autor: ENRIC HERCE
Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática
DELICIOS MAR

19,95€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- COSSETANIA
- Publicación:
- 01/01/2023
- Colección:
- Sensacions
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRIES, EXPERIÈNCIES I CONSELLS CULINARIS. La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos …
Más libros de ENRIC HERCE
-
ÚLTIMOS EJEMPLARES
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DELICIOSO MAR
HERCE CARMONA, ENRIC19,95€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
DELICIOS MAR
- Editorial:
- COSSETANIA
- Fecha Publicación:
- 01/01/2023
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-1356-219-3
- EAN:
9788413562193
- Nº páginas:
- 168
- Colección:
- Sensacions
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 24 mm
- Ancho:
- 17 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Ingredientes-Cocina temática
ENRIC HERCE
ENRIC HERCE és un xef hereu d'una saga de cuiners. Amb un cap extraordinàriament ben ordenat i una imaginació desbordant, escriu, pensa, cuina i realitza un món culinari propi, que forma part d'una forma d'entendre la vida com només l'entenen aquells cuiners que ho són abans que res i pel seu constant treball en la divulgació, exaltació i promoció de la cuina gironina en general i empordanesa en particular. Es dona a conèixer a través del col·lectiu Cuina de l'Empordanet per mitjà de la seva tasca culinària, actualment al restaurant Aurum del Sallés Hotel Cala del Pi a Platja d'Aro, i també des de les planes gastronòmiques d'alguna de les més prestigioses publicacions especialitzades, com _Club de Gourmets_, _Restauradores_, _Vivir el Vino_, _Comer y Beber_, _Sobremesa_ i _Gidona_, entre d'altres. Tot això l'ha convertit en un personatge fonamental en el firmament gastronòmic de Girona. És un home polifacètic, com n'hi ha pocs, que és, a més a més, un excel·lent fotògraf, dibuixant i artista gràfic, eines que usa amb gran habilitat per a la creació d'un món visual que serveixi d'escenari per mostrar el millor de la cuina del país. L'any 1992 publica el llibre _Cómo sobrevivir en los restaurantes y disfrutar en el intento_, un assaig carregat de sentit de l'humor on descriu les interioritats dels restaurants, i, l'any 2000, _Girona, cuina a cuina_, que obté el prestigiós guardó de millor llibre de cuina escrit en català al Gourmand World Cookbook Awards. L'any 2016 publica _Un any a la cuina_, amb una edició de luxe il·lustrada amb les seves pròpies fotografies i amb un pròleg de Jaume Fàbrega. Finalment, el 2019, treu a la llum el seu últim llibre: _L'Odissea culinària, viatges gastronòmics per la Mediterrània_, editat per Viena Edicions i escrit a quatre mans amb Jaume Fàbrega. Finalment, l'any 2020 publica en aquesta mateixa col·lecció _Sofregit: 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana_.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SIN DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
A mesa puesta
GÁLVEZ ENSEÑAT, GOUTDHESTIA, MARÍA23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS ASIÁTICAS EN UN PIS PAS
VARIOS, AUTORES22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MARTINTXO TE ENSEÑA A COCINAR
DE JORGE, DAVID23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CON DOS DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASA MADRE PASO A PASO
YARZA, IBAN23,90€ IVA INCLUIDO